Dongguan caiao Precision Machinery Co., Ltd

Uudised

Kuidas me peaksime automaatselt toitja siluma?
Vabastusaeg: 2020-08-13 11:05:23  Löögid: 16

Kuidas me peaksime automaatselt toitja siluma?


Esiteks.Kui automaatne söötur alustab lööklööki pidevaks stantsimiseks, on vaja pöörata käigukruvi kiirusregulaatorit kellaosuti suunas ja liugplokk liigub veidi aeglaselt, nii et oleks näha, kas nailontihendi ja pikkuse reguleerimiskruvi on puudutatud, kui liugur liigub edasi ja tagasi.




Kaks.Katsetamise ajal liigub libisemisplokk edasi ja tagasi.Kui see puudutab ainult nailontihendit ja ei puuduta pikkuse reguleerimiskruvi, siis on see tingitud sellest, et ujuv varras ei kuku piisavalt sügavale, nii et löögil olev juhtkruvi tuleb aeglaselt alla reguleerida.




Kolmas.Kui liugur liigub edasi-tagasi, puudutab söötja ainult pikkuse reguleerimiskruvi, kuid ei puutu nailontihendit.Seda seetõttu, et ujuv varras dro&35;112 on liiga s ügav, nii et löögil olevat juhtkruvi tuleks aeglaselt reguleerida.




4Kui liugur liigub pikikeeratava kruvi ja nailontihendi vahel ning kahe poole vaheline kaugus on võrdne, on vaja pöörata kiiruse reguleerimise kruvi vastupäeva suunas, et muuta bloki libisemiskiirus normaalseks, ning teha liugplokk vastama nailon tihendi ja vaherõnga, kui see on vastastikku ühendatud.




5.Kui vajutamise kiirus on konstantne ja söötmise kaugus tuleb muuta pikast lühikeseks, siis tuleb esmalt kohandada juhtkruvi, et vähendada ujuva varre langevat kaugust, ning seejärel pöörata kruvi pöörlemiskiirust kellaosuti suunas, et söötmine oleks löögikiiruse vääriline.


Eelmine: Millised tegurid mõjutavad lõik...

Järgmine: Scileanna dífhabhtaithe meaisín...